- شناسه : 946
- موضوع : کشاورزی
- فرمت اصلی : pdf
- تعداد صفحات : 36
- حجم فایل : 1.35 مگابایت
- در صورت مغایرت با توضیحات
- از طریق چت انلاین و واتساپ
- دانلود سریع پس از خرید فایل
- در هر زمان با چند کلیک سریع
کشت قارچ دکمه ای بسیار دشوار و نیاز به تجربه بالا دارد در واحد های تولید قارچ معمولا برای هر 10 تا 15 سالن کشت یک سالن دار و یک کمک سالندار در نظر می گیرند. سالندار ها افرادی با تجربه هست و با روند کشت قارچ دکمه ای آشنایی کامل دارند.
دوره کشت قارچ دکمه ای 60 روز می باشد که از زمان پرکردن سالن تا زمان تخلیه سالن یک دوره کشت محسوب می شود. دوره کش داری دو مرحله می باشد:
1-رشد رویشی: که هیف ای قارچ در کل بستر قارچ پخش می شوند (26 روز).
2- رشد زایشی: که در این مرحله پین هد ها و کلاهک های قارچ تکشیل می شوند (34 وز).
از روز 45 کل دوره کشت برداشت قارچ طی سه فلاش (3 هفته) پیشت سر هم انجا می گیرد.
مقدار دما، رطوبت، دی اکسید کربن در دو مرحله بالا با هم متفاوت می باشد که در این فایل به تمامی مباحث کشت اعم از چگونگی پر کردن سالن و چیدن بلوک ها یا کیسه های کمپوست، کنترل دما، رطوت و دی اکسید کربن، خاکدهی و آبیاری بستر، هوادهی، برداشت قارچ، کنترل آفات و بیماری ها، بسته بندی و فرآوری محصول تا تخلیه به زبان ساده و با جزئیات کامل بیان شده است.
این کتاب حاصل تلاش چند ساله و تحقيق و پژوهش، تجربيات کاری اینجانب و همچنين شاگردی در محضر استادانی همچون دکتر خباز جلفایی، دکتر ریاحی، دکتر افشار، دکتر انتصاری، مهندس نوربخش، مهندس حبيبی و... در مرکز آموزش عالی وزارت جهاد کشاورزی می باشد.
تالیف این کتاب چند سال به طول انجاميد تا سرانجام این مجموعه آماده استفاده دانشجویان و علاقمندان به توليد و پرورش قارچ دکمه ای گردد.
در این کتاب سعی شده مطالب ساده و روان بيان شود تا به راحتی برای همه قابل فهم و درک باشد.
در پایان اميدوارم این کتاب مفيد واقع شود.
ویژگی های کتاب: